Vakantie Gran Canaria

Gran Canaria
Gran Canaria is het op één na grootste eiland van de Canarische eilanden. Door de zuidelijke ligging van dit heerlijke Spaanse eiland, profiteert u op uw vakantie op Gran Canaria van een zeer grote zonzekerheid gedurende het gehele jaar. Gran Canaria is niet voor niets zeer geliefd als vakantiebestemming en voor de oudere generatie als overwintervakantie. Het eiland beschikt over heerlijk lange zandstranden, leuke badplaatsen en een schitterend afwisselend achterland. Door deze diversiteit wordt uw vakantie op Gran Canaria gegarandeerd een succes!

Vakanties op Gran Canaria
Gran Canaria is al jaren een populaire vakantiebestemming onder de Nederlandse reizigers. Toch zijn Nederlanders zeker niet de enige die genieten van dit prachtige eiland. Een vakantie op Gran Canaria is met name ook gewild onder de Spanjaarden zelf en wij van SolFly geven ze geen ongelijk. Het is een heerlijk eiland en biedt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vakantie op Gran Canaria.
Het zuiden van het eiland is de meest geschikte locatie voor uw vakantie op Gran Canaria. Dit omdat het klimaat in het zuiden aanzienlijk aangenamer is dan op de rest van het eiland. Een vakantie op Gran Canaria kan dan ook perfect als strandvakantie worden ingevuld. Doordat op Gran Canaria het klimaat vrijwel altijd mee zit, geniet u op dit eiland van ontspanning, vitamine D, het heerlijke zeewater en de prachtige uitzichten vanuit uw hotelkamer of appartement. Met een vakantie op Gran Canaria komt u pas echt tot rust!

Een andere leuke invulling voor uw vakantie op Gran Canaria is een auto huren en op zoek gaan naar de diverse  mooie plekken van het eiland. Dit is een goede optie wanneer u ontspanning wilt combineren met activiteit. Het eiland heeft werkelijk alles: van vulkanen tot bergen en van stranden tot prachtige duinlandschappen. De traditionele bergdorpjes en levendige badplaatsen maken uw vakantie op Gran Canaria helemaal af. Hier geniet u van de heerlijke Spaanse kaart, goede wijnen en de populaire Sangria. Aan het einde van de avond trekt u door in een van de vele leuke barretjes of hippe nachtclubs, of keert u lekker terug naar uw hotel of appartementencomplex. SolFly heeft tal aan mooie accommodaties in haar aanbod, passend voor ieder reisgezelschap.

Overwinteren met een vakantie op Gran Canaria
Nederland is niet de beste plek om de grauwe wintermaanden in door te brengen. Veel mensen kiezen er dan ook voor om in de winter te ontsnappen aan deze kou en zoeken het ergens warmer op. Een overwintervakantie op Gran Canaria is zeer populair, omdat u hier geniet van de zon, zee en de meest mooie stranden. Of het nou winter is of zomer, de temperatuur op Gran Canaria is altijd aangenaam. Ook tijdens uw overwintervakantie op Gran Canaria kunt u het eiland rondgaan. Wat u ook kiest, overwinteren op Gran Canaria is de perfecte keuze. 

Op vakantie naar Gran Canaria bij SolFly
SolFly biedt verschillende kleinschalige en persoonlijk geselecteerde accommodaties aan op Gran Canaria. U zult verblijven in bekende badplaatsen als Playa del Ingles en Maspalomas. Deze plaatsen liggen aan de zuidkust van het eiland en hebben een droog en zeer zonnig klimaat. Deze plaatsen zijn voorzien van alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vakantie. Zon, zee, strand, een leuk centrum, lekkere restaurants, gezellige barretjes en hippe nachtclubs. Met welk reisgezelschap u ook naar Gran Canaria komt, er is voor ieder wat wils. Vanuit uw leuke accommodatie plant u de dagen van uw vakantie volledig naar eigen wens in.

Uw selectie

Selectie leegmaken

Vertrekdatum

Sterclassificatie