Appartement Dolphin

Parga - Lichnos | Epirus | Griekenland

✓ Fenomenaal uitzicht over de Ionische zee
✓ Lichnos Beach op slechts 300 meter
✓ Prachtige omgeving. Autohuur aanbevolen. 

 

Appartementen Dolphin, Parga
Appartementen Dolphin is één van de pareltjes van Parga en bovendien van SolFly. Dit appartementencomplex straalt warmte en gezelligheid uit. En niet te vergeten: door de hoge ligging heeft het een prachtig uitzicht. De leuke ronde balkonnetjes met prachtige kleurrijke bloemen en groene klimop geven de appartementen een royale twist. De studio’s kunnen met maximaal 3 personen worden bezet. Tot slot is er een 2-kamerappartement voor maximaal 4 personen. Kortom: een geweldige accommodatie om heerlijk te genieten van uw welverdiende vakantie. 

Faciliteiten van Appartementen Dolphin
Appartementen Dolphin beschikt over een kleine ruimte met receptie, waar u door het personeel hartelijk zult worden ontvangen. Het complex heeft een mooi zwembad met een deels afgescheiden kinderbadje. Er is een mooi zonneterras aanwezig met ligbedden en enkele parasols. Voor een drankje en/of snelle hap besteld u iets bij de pool-/snackbar. Vanaf het terras heeft u een prachtig panoramisch uitzicht op de Ionische zee. Ook leuk om ’s avonds laat, op uw balkonnetje, in volkomen rust van te genieten. In Appartementen Dolphin is gratis WiFi beschikbaar in het gehele complex. Let op: deze accommodatie wordt zonder transfer aangeboden. Wij adviseren u autohuur bij te boeken of de transferprijs op te vragen. 

Let op! Bij Parga is een transfer niet inbegrepen, wij raden u aan om een auto bij te huren om de prachtige omgeving te verkennen. 

Selecteer aantal personen en voorkeur luchthaven(s)

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Verzorgingstype

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs (prijzen per persoon)

7 dagen eerder 7 dagen later