Vakantie Tenerife

Uw vakantie op Tenerife
Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden en is gelegen voor de kust van Marokko. Dit prachtige vulkaaneiland heeft alle ingrediënten voor een topvakantie. Met een vakantie op Tenerife ontdekt u vele leuke stadjes en mooie badplaatsen. U geniet van de rust en ontspanning, een prachtige natuur en een heerlijk klimaat. Met een vakantie op Tenerife heeft u het gevoel echt even weg te zijn van de dagelijkse sleur en krijgt u de mogelijkheid optimaal te genieten van uw welverdiende vakantie.

Natuur & cultuur
Een vakantie op Tenerife gaat nooit vervelen. Het eiland is zo groot en divers, dat er voor ieder reisgezelschap wel iets aansluit op de wensen en interesses. Het eiland heeft namelijk veel meer te bieden dan alleen heerlijke strandvakanties. Door de veelzijdigheid van het eiland kunnen vakanties op Tenerife op iedere mogelijke manier worden ingevuld. Het heeft tal aan leuke Spaanse stadjes en prachtige badplaatsen, zoals Playa de las Americas en Costa Adeje. Dit zijn twee populaire badplaatsen op het eiland. Tijdens uw vakantie op Tenerife geniet u hier van het strand, de diverse leuke winkeltjes, trendy bars en heerlijke restaurants. De Spaanse kaart wordt overal op het eiland aangeboden, dus heerlijke tapas en fruitige sangria zullen zeker niet ontbreken tijdens uw vakantie op Tenerife. In het midden van Tenerife ligt de Pico del Teide. Dit is een vulkaan en bovendien met haar 3700 meter de hoogste berg van heel Spanje. Zeker een bezoekje waard dus! Het eiland is groot en uitgestrekt en er is genoeg te doen. Huurt u dus gerust een auto om verschillende leuke plekken van Tenerife te ontdekken.

De stranden van Tenerife
Tenerife staat bekent om de geweldige en prachtige stranden. De stranden van dit eiland zijn een excursie op zich tijdens uw vakantie op Tenerife. Vul de picknickmand met diverse lekkere tapas, wijn en water en ga er lekker op uit. Geniet van de omgeving, het heerlijke klimaat, het zachte zand en het verfrissende zeewater. SolFly geeft u een paar leuke suggesties.
Op het strand van El Medano staat er vrijwel altijd een stevig windje. Dit zorgt ervoor dat de warme temperaturen in de zomer een stuk aangenamer worden. Bovendien is dit strand dus uitermate geschikt voor de surfers onder ons. Iets verderop ligt het Sahara-strand Playa la Tejita. Een prachtig uitgestrekt strand, die gevormd is door het overgewaaide zand van de Sahara. Reist u met kinderen, dan is Playa de las Vistas onmisbaar tijdens deze ‘strandtour’. Door de afzette baai heeft u geen last van hoge golfen en kunnen zowel de ouders als de kinderen veilig het water in. Terwijl u geniet van het goudkleurige zandstrand en het heldere zeewater, kijkt u uit op het prachtige heuvelachtige landschap van Tenerife. Een echt geluksmomentje.
Tenerife is een vulkaaneiland en dat houdt in dat er verschillende vulkaanstranden te vinden zijn. Het intens donkere zand van deze stranden is zeer indrukwekkend. Stranden als Playa Jardin en Playa Bollullo zijn hier goede voorbeelden van en zijn dus zeker een bezichtiging waard tijdens uw vakantie op Tenerife.

Op vakantie naar Tenerife bij SolFly
Tenerife is een van de populairste vakantiebestemmingen binnen de Canarische Eilanden en is daarom een van de redenen dat wij van SolFly diverse leuke accommodaties aanbieden op Tenerife. In het assortiment van SolFly vindt u de populaire badplaatsen Playa de las Americas en Costa Adeje. Persoonlijk geselecteerde hotels en appartementencomplexen worden door ons aangeboden en zijn geschikt voor stellen, gezinnen met kinderen en grotere groepen. Uw vakantie op Tenerife is bij SolFly in goede handen!

Uw selectie

Selectie leegmaken

Vertrekdatum

Sterclassificatie