Vakantie Mallorca

Mallorca is een van de populairste Spaanse vakantiebestemmingen en dat is niet zonder reden. Dit prachtige eiland heeft voor iedereen wel iets te bieden. Uitgestrekte zandstranden, helderblauwe zee, een fantastisch klimaat, een goed uitgaansleven en vele mooie badplaatsen met uitstekende hotels en appartementen. Dit geweldige Spaanse eiland biedt zoveel diversiteit, dat een vakantie op Mallorca nooit zal vervelen. Niet voor niks komen reizigers hier ieder jaar opnieuw terug, om keer op keer weer nieuwe dingen te ontdekken.

Verschillende soorten vakanties op Mallorca
Mallorca is een eiland die voor iedere doelgroep geschikt is. Reizigers vieren vakantie op Mallorca om te genieten van het mooie weer, de rust en natuur voor twee heerlijke weken in het hoogseizoen. Jongeren komen naar Mallorca om te proeven van het nachtleven en de gaafste feesten bij te wonen in bekende plaatsen als El Arenal, Magaluf en Playa de Palma. Daarnaast is een vakantie op Mallorca uitermate geschikt voor oudere die willen overwinteren. Wanneer het weer in Nederland langzaam achteruit gaat, zal het Spaanse klimaat de oudere generatie zeker niet teleurstellen. De hoge temperaturen zullen zijn gedaald tot een aangename warmte en de drukte van het hoogseizoen vervaagd langzaam maar zeker. Perfect om te genieten van de rust en charme van dit prachtige Spaanse eiland.

Autovakanties op Mallorca
Mallorca is uitermate geschikt om een auto te huren en hiermee het eiland te verkennen. Mallorca zit vol met verborgen plekjes, die zeker de moeite waard zijn te ontdekken. Uw vakantie op Mallorca begint in Palma de Mallorca, de hoofdstad van het eiland. Hier proeft u de Spaanse kaart, gaat u een dagje winkelen en drinkt u ’s avonds een drankje of beleeft u het nachtleven. Daarna bouwt u de drukte langzaam maar zeker af. Via een prachtige kustweg of het minder toeristische binnenland trekt u meer naar de westkust en het noorden toe. Plaatsen als Ca’n Picafort, Port de Pollença en Port de Alcudia voegen op een totaal andere manier toe aan uw vakantie op Mallorca en gedurende de rit in de auto geniet u van het landschap om u heen. Afhankelijk van de duur van uw vakantie op Mallorca kunt u een aantal dagen verblijven in diverse steden. Hierdoor heeft u een perfecte combinatie van activiteit en ontspanning op uw vakantie op Mallorca.

Typisch Spanje en een beetje van thuis…
De diversiteit van het eiland is tijdens uw vakantie op Mallorca ook te merken in de vele restaurants en barretjes. Spanje in het algemeen staat bekent om haar geweldige keuken, met typisch Spaanse gerechten en dranken als tapas, paella en sangria. Echter, tijdens uw vakantie op Mallorca zullen de Nederlandse invloeden op de kaart u zeker niet ontgaan. De echte Nederlanders houden van hun frikadel special of broodje kroket en deze zijn dan ook gewoon te bestellen in sommige eetcafés, met name aan de zuidkust van het eiland. Zo ontdekt u de lekkerste Spaanse gerechten, maar indien gewenst geniet u van het vertrouwde van thuis. Viert u vakantie op Mallorca om op ontdekking uit te gaan? Ga dan op zoek naar de traditionele, kleine eethuisjes. Meer naar het binnenland, aan de westkust en het noorden zullen deze verborgen plekjes zeker te vinden zijn!

Uw vakantie naar Mallorca bij SolFly
SolFly staat bekent om het persoonlijk selecteren van voornamelijk kleinschalige accommodaties. SolFly biedt dan ook prachtige vakanties naar Mallorca aan. Wij hebben een veelzijdig aanbod in Cala d’Or, El Arenal, Santa Ponsa, Puerto de Pollensa, Puerto de Alcudia en Ca’n Picafort. Vanuit daar kunt u makkelijk andere leuke plaatsen op Mallorca bereiken. Mallorca is een veelzijdig eiland en biedt geruime mogelijkheden de verschillende landschappen en steden te ontdekken per auto.

Uw selectie

Selectie leegmaken

Vertrekdatum

Sterclassificatie