Vakantie Spanje

Geniet van de beste strandvakanties met de Spaanse bestemmingen van SolFly!

In Spanje geniet je al snel, je ligt het ene moment op een schitterend strand en diezelfde dag bezoek je een Spaans dorpje en proef je de Spaanse cultuur en de typische sfeer die daarbij hoort. Spanje heeft voor iedere vakantiezoeker wel iets te bieden, of je nou komt voor totale rust, feesten, natuur of kunst en cultuur, Spanje heeft het allemaal!  Spanje is rijk aan bruisende badplaatsen en heerlijk rustige plekken. In het binnenland vind je veel cultuur en prachtige dorpjes waar het lijkt of de tijd heeft stilgestaan. Ook op het gebied van kunst en cultuur heeft Spanje je veel te bieden.

Het maakt eigenlijk niet uit naar welke van onze bestemmingen je gaat, overall in Spanje vind je mooie stranden en prachtige baaien. In veel van deze badplaatsen vind je een mooie boulevard waar heerlijk wordt geflaneerd. Over het algemeen zijn de stranden breed en goudgeel van kleur maar bijvoorbeeld op Lanzarote zijn de stranden zwart/grijs vanwege de vele vulkanen op het eiland. De Spaanse keuken is zeer gevarieerd en bestaat uit vele verassende gerechten, denk aan Paella en natuurlijk de Tapas die overal geserveerd worden. Vergeet zeker niet het Spaanse drankje Sangria te bestellen, een heerlijke verfrissende wijncocktail met vers fruit en vruchtensap. Spanje staat ook bekend om het nachtleven, vooral Ibiza staat hierom bekend maar in vrijwel alle streken biedt Spanje hier genoeg mogelijkheden. 

SolFly heeft een ruim aanbod Spaanse bestemmingen: op het Spaanse vasteland biedt SolFly de Costa del Sol aan. Op de eilandengroep de Balearen (ook wel de Islas Baleares) bieden wij de populaire eilanden Mallorca en Ibiza. Verder zijn de Canarische eilanden gedurende het gehele jaar populair bij de Nederlandse vakantieganger, hier hebben wij een uitgebreid aanbod op FuerteventuraGran CanariaLanzarote

Uw selectie

Selectie leegmaken

Vertrekdatum

Sterclassificatie