SolFly wilt graag dat u een volledig verzorgde vakantie zult genieten. Mede daarom is SolFly lid van zowel de SGR, het calamiteitenfonds als de ANVR. Op deze manier bieden wij u zekerheid over uw financiën en onze kwaliteit.

ANVR

ANVR-Consumentenvoorwaarden SolFly (KvK 32099026) is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden) van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Klik hier voor het lezen van de ANVR-Consumentenvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Op het boekingsformulier dien je aan te vinken dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden) en overige ANVR-informatie.

SGR

De SGR (ofwel Stichting Garantie Reisgelden) staat in voor uw vooruitbetaalde reisgelden, indien de betrokken reisagent wegens financieel onvermogen niet presteert. SolFly is lid van de SGR om zo zekerheid te bieden in een financieel ongunstige situatie. Dit houdt dus in dat de SGR het gehele assortiment van SolFly met uitzondering van lijndiensttickets en separate huurovereenkomsten (zoals autohuur) financieel dekt op het moment dat er sprake is van financieel onvermogen. Voor meer informatie kijkt u op http://www.sgr.nl

Calamiteitenfonds

SolFly is ook aangesloten bij het calamiteitenfonds reizen. Het calamiteitenfonds houdt in dat u als consument (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren; u zal de noodzakelijke meerkosten krijgen vergoed als wij als gevolg van een calamiteit (een deel van) de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatrieren.
Onder dergelijke calamiteiten kunt u denken aan een natuur ramp of andere abnormale gebeurtenis.  Voor meer informatie kijkt u op http://www.calamiteitenfonds.nl

Categorie: