Algarve 

✔ Prachtige zandstranden met bijzondere rotsformaties  
✔ Albufeira met gezellig centrum en vele restaurantjes en winkeltjes
✔ Praia da Oura is een eldorado voor jongeren
✔ Kwaliteits bestemming met ruim opgezette accommodaties

De Algarve is een zuidelijke kuststrook in Portugal met uitgebreide stranden. Het gebied ligt aan de Atlantische Oceaan, waardoor er altijd een verkoelend zeewindje en een verfrissende zee is. U vindt hier prachtige accommodaties en voor de golfliefhebbers een walhalla aan golfparken. De uitgebreide zandstranden worden onderbroken door de roodbruine rotspartijen. Langs de kusten zijn er gezellige strand restaurants te vinden. De verse vis en de heerlijke Portugese wijn ‘Vinho Verde’ worden van harte aanbevolen in de ontelbare restaurants. 
Albufeira is het kloppende centrum van de Algarve, wat is uitgebouwd rondom het gezellige centrum, de vele winkelstraatjes en mooie pleintjes. Albufeira is tegen een heuvel aangebouwd, waarbij u vanaf het hoge gedeelte een prachtig uitzicht heeft over strand en zee. Voor de jongeren zijn er diverse discotheken, bars en clubs te vinden. Algarve is kwalitatief een van de mooiste en veelzijdige bestemmingen. 

 

Bekijk Algarve

algarve bekijk foto

 

Madeira 

✔ Schitterend Portugees eiland , bekend van schitterende bloemen en planten
✔ Zeer geliefd bij wandelaars en natuurliefhebbers
✔ Uitstekende accommodaties in het altijd bruisende Funchal 

 

Bent u opzoek naar een rustige zonvakantie met prachtige natuur? Dan bent u op Madeira aan het juiste adres! Dit eiland wordt ook wel het bloemeneiland genoemd door de vele exotische bloemen en bijzondere bessen die hier te vinden zijn. Op Madeira zijn er relatief weinig stranden te vinden, maar de meeste hotels beschikken uiteraard over een zwembad voor de nodige verkoeling. Madeira is een Portugees eiland en ligt ter hoogte van Marokko in de Atlantische Oceaan. Hierdoor heeft Madeira een heerlijk subtropisch klimaat, waardoor u ook in de winter kan genieten van zeer aangename temperaturen. De hoofdstad van Madeira is bruisend Funchal, waar leuke restaurants, mooie tuinen en kleine straatjes te vinden zijn. Er is loopt een wandelboulevard door deze stad voor een mooie avondwandeling, ook de dagelijkse markt is hier zeker een bezoek waard!

 

Bekijk Madeira

madeira bekijk foto