Dit is SolFly...

Een vakantie met SolFly betekent vooral relaxen. Wij ontzorgen jou door op zoek te gaan naar de goedkoopste vlucht en combineren dit met een groot aanbod van typische SolFly-accommodaties.

De accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd op kleinschaligheid, sfeer en entourage. Bij SolFly heb je volop keuze. Je kunt vertrekken vanaf meerdere luchthavens, vliegen met diverse lucht- vaartmaatschappijen en direct zien wat een dagje meer of minder kost. Wij regelen de vlucht, de transfer naar je accommodatie en bieden je een optimale service.

SolFly is een jonge reisorganisatie en inmiddels uitgegroeid tot één van de meest trendsettende, dynamische reisorganisaties van Nederland. Moderne technologie wordt gecombineerd met traditionele vakantiebestemmingen en streng geselecteerde accommodaties.

SolFly heeft het aantal bestemmingen fors uitgebreid en biedt nu twintig bestemmingen aan in Griekenland, Portugal en Spanje. Het aanbod bestaat uit circa 1000 accommodaties, die allemaal voldoen aan onze criteria.

Proef de Griekse sfeer op Zakynthos, Kreta, Corfu, Kos, Rhodos, Samos, Parga, Lefkas of Santorini. Of ga onbezorgd genieten op één van onze Spaanse bestemmingen, waaronder Mallorca, Ibiza, de Costa del Sol of op één van de Canarische eilanden zoals Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote of Fuerteventura. In Portugal hebben we een uitgebreid aanbod accommodaties aan de prachtige Algarve.

SolFly Smart staat voor een combinatie van de goedkoopste (low-cost) vluchten, vertrek vanaf diverse luchthavens en flexibele verblijfsduur.

Aan jou de keuze!

Veel plezier met het uitzoeken van je vakantie! Team SolFly 

 

Bekijk alle vakanties

 

Hans Mosselman - Oprichter van SolFly

Zeven jaar nadat hij de Amsterdamse reisgigant Sudtours verkocht aan het Rotterdamse Sundio startte Mosselman opnieuw een touroperator onder de naam SolFly. 

Samen met zijn vrouw Loes maakte hij vanuit een klein reisburo aan de Ferdinand Bolstraat te Amsterdam van Sudtours een van Nederlands grootste vliegtouroperators met kwaliteitsvakanties naar landen rondom de middellandse zee en Egypte. Sudtours verzorgde in hoogtijdagen de vakantie voor zo'n 250.000 klanten en starte ook een eigen charter luchtvaart maatschappij genaamd Dutch Bird. 

Mosselman heeft diverse neven functies bekleed binnen en buiten de reisbranche, zo was hij reismanager van het jaar en werd verkozen tot entrepreneur of the year in 2002. Hij bekleede functies bij het SGR (stichting garantiefonds reisgelden) en is erelid van de ANVR (algemene Nederlandse vereniging van reisondernemingen). 

SolFly richt zich opnieuw op het verzorgen van kwaliteits vliegvakanties naar landen rondom de middellandse zee. Binnen SolFly houdt hij zich vooral bezig met de inkoop van accommodaties. Dankzij een uniek netwerk op de bestemmingen en zijn jarenlange ervaring weet hij met zijn team de leukste accommodaties te selecteren waar de Nederlander nou net naar op zoek is... 

 

Bekijk alle vakanties