Welkom bij reisorganisatie SolFly

SolFly is een jonge reisorganisatie gespecialiseerd in zonvakanties naar bestemmingen rondom de Middellandse zee. Met SolFly op vakantie betekent vooral relaxen. Wij ontzorgen u door jaarlijks op zoek te gaan naar de beste en typische SolFly accommodaties waardoor u volop keuze heeft.
Onze techniek combineert de door u gekozen accommodatie met het vluchtaanbod van alle airlines en luchthavens waardoor u altijd de beste prijs krijgt. SolFly is aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds, boeken bij SolFly is veilig en onbezorgd.

Het aanbod van SolFly bestaat uit wel 1.000 accommodaties zorgvuldig geselecteerd op kleinschaligheid, sfeer en entourage. De verblijfsduur, luchthaven en vliegtijd bepaal je volledig zelf en flexibel naar uw wens. Waar gaat uw volgende reis naartoe? Neem eens een kijkje bij ons aanbod Griekse, Spaanse, PortugeseTurkse of Canarische eilanden vakantie bestemmingen, 

Vernieuwend concept

SolFly is een relatief jonge reisorganisatie die werkt met een dynamisch systeem, genaamd SolFly SMART. Elke nacht rekent het systeem de nieuwste vliegtarieven door in onze reissommen, zo bent u altijd verzekerd van de laagste prijs. U heeft de mogelijkheid om te vertrekken vanaf meerdere luchthavens, te vliegen met diverse luchtvaartmaatschappijen en u kunt direct zien wat een dagje meer of minder kost. Wij regelen de vlucht, de transfer naar uw accommodatie en bieden u een optimale service. Dat is onbezorgd beginnen aan uw welverdiende vakantie!

De Geschiedenis van SolFly

SolFly is een jonge reisorganisatie maar de liefde voor het vakantievak zit al tientallen jaren in het bloed van oprichter Hans Mosselman. Eerder oprichter van Amsterdamse reisgigant Sudtours vliegvakanties, destijds een van de grootste reisorganisaties van Nederland. Zeven jaar nadat Hans Sudtours verkocht aan het Rotterdamse Sundio, startte hij opnieuw een touroperator onder de naam SolFly. Binnen SolFly houdt hij zich vooral bezig met de inkoop van accommodaties. Dankzij een uniek netwerk op de bestemmingen en zijn jarenlange ervaring weet hij met zijn team de leukste en beste accommodaties te selecteren. Hans kent de fijne kneepjes van het toerisme vak en laat u met een gerust hart op vakantie gaan.

Aanbod en accommodaties

Jaarlijks volgen er nieuwe SolFly bestemmingen, u heeft nu keuze uit 23 bestemmingen. Proef de Griekse sfeer op onze Griekse eilanden of ga naar de altijd zonnige Canarische eilanden! Of geniet onbezorgd op één van onze Spaanse, Portugese of Turkse bestemmingen. Ieder jaar opnieuw doen wij ons uiterste best om de mooiste en populairste accommodaties te selecteren. Wij bezoeken een groot aantal van onze accommodaties zelf! De typische SolFly-accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd op kleinschaligheid, sfeer en entourage. In de kleine SolFly-accommodaties zult u de eigenaren regelmatig rond zien lopen. Zo streven wij naar het ultieme vakantiegevoel. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij als SolFly houden bij het samenstellen van onze reizen rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur. Dit doen wij, zodat de vakantie niet alleen nu bijzonder is, maar dat het ook voor toekomstige generaties bereikbaar blijft om aantrekkelijke bestemmingen te blijven bezoeken. Meer informatie over ons beleid vind je op de pagina duurzaam toerisme.

Waarom SolFly?

  • Unieke kleinschalige vakantie accommodaties;
  • De flexibiliteit in de keuze van uw reisduur, de luchtvaartmaatschappij, vertrektijden en luchthaven;
  • De goedkoopste tarieven op het moment van boeken;
  • Een volledig pakketreis bestaande uit verblijf, vlucht en transfer (exclusief Parga, Lefkas en Naxos);
  • Gratis optie boeking plaatsen zodat u nog even bedenktijd heeft. (Alleen telefonisch mogelijk en vliegen met Transavia);
  • Lokale service ter plaatse wanneer u dat wenst;
  • Veilig en vertrouwd betalen via onze website.

Veel plezier met het uitzoeken van je vakantie! Team SolFly 

Nog steeds niet overtuigd?

Wij besteden veel tijd en zorg aan de tevredenheid van onze reizigers, we kennen hierdoor een enorm laag klachtenpercentage. 
Wilt u meer informatie over de ervaringen van onze klanten? Lees dan hier alle reviews over SolFly of neem direct contact met ons op.

 

 

Bekijk alle vakanties