Welkom bij reisorganisatie SolFly

SolFly is een jonge reisorganisatie gespecialiseerd in zonvakanties naar bestemmingen rondom de Middellandse zee. Met SolFly op vakantie betekent vooral relaxen. Wij ontzorgen u door jaarlijks op zoek te gaan naar de beste en typische SolFly accommodaties waardoor u volop keuze heeft. Onze techniek combineert de door u gekozen accommodatie met het vluchtaanbod van alle airlines en luchthavens waardoor u altijd de beste prijs krijgt. SolFly is aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds, boeken bij SolFly is veilig en onbezorgd.

Het aanbod van SolFly bestaat uit wel 1.000 accommodaties zorgvuldig geselecteerd op kleinschaligheid, sfeer en entourage. De verblijfsduur, luchthaven en vliegtijd bepaal je volledig zelf en flexibel naar uw wens. Waar gaat uw volgende reis naartoe? Neem eens een kijkje bij ons aanbod Griekse, Spaanse, Portugese, Turkse of Canarische eilanden vakantie bestemmingen

Aanbod en accommodaties

Jaarlijks volgen er nieuwe SolFly bestemmingen, het product aanbod is altijd in ontwikkeling. Proef de Griekse sfeer op onze Griekse eilanden of ga naar de altijd zonnige Canarische eilanden! Of geniet onbezorgd op één van onze Spaanse of Portugese bestemmingen. Ieder jaar opnieuw doen wij ons uiterste best om de mooiste en populairste accommodaties te selecteren. Wij bezoeken een groot aantal van onze accommodaties zelf om de kwaliteit te waarborgen! De typische SolFly-accommodaties is zorgvuldig geselecteerd op basis van kleinschaligheid, sfeer en entourage. In de kleine SolFly-accommodaties zult u de eigenaren regelmatig rond zien lopen. Zo streven wij naar het ultieme vakantiegevoel.

Waarom SolFly?

  • Ruim aanbod kleinschalige accommodaties
  • Flexibel vertrek: kies zelf de luchthaven, ideale vlucht en de verblijfsduur
  • Ieder jaar door SolFly bezocht voor kwaliteitsgarantie
  • Veilig boeken met zekerheid van ANVR en SGR

We wensen je veel plezier bij het uitzoeken van je vliegvakantie

Vakantie inspiratie nodig?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Onze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.Ik accepteer