Groepsreizen SolFly

Gaat u met een groep vanaf 10 personen op vakantie, bijvoorbeeld met uw collegas, vrienden, familie of klasgenoten, laat het team van SolFly u dan adviseren over een op maat gemaakte groepsreis. Ervaar het gemak van een goed geregelde groepreis naar een van onze bestemmingen. Stuur een email naar: groupdesk@solfly.nl

Door onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij een op maat gemaakte reis samen stellen die voldoet aan de eisen van uw reisgezelschap. Voor groepsreizen gelden veelal scherp(ere) tarieven.

Vraag een offerte aan

U kunt direct via de volgende link een online offerte op maat aanvragen: https://www.solfly.nl/offerte-aanvragen
 

Samenwerking SolFly Coaches betaald voetbal (CBV)

Medio 2016 heeft SolFly een samenwerkingsverband getekend met coaches betaald voetbal. Hiermee zal SolFly zich voor de betaald voetbal markt gaat richten op het organiseren van complete trainingskampen in het buitenland.

SolFly heeft hierbij expertise in de landen; Spanje, Portugal en griekenland en heeft al een compleet aanbod opgesteld van accommodaties met sportfaciliteiten voor een perfect georganiseerd trainingskamp.

U kunt meer informatie hierover bekijken in de SolFly voetbal brochure welke u kunt aanvragen via ted.vermeulen@solfly.nl