Vakantie Santorini

Beleef een zonnige vakantie op het populaire eiland Santorini met SolFly!

Santorini is de meest fotogenieke Griekse bestemming met waanzinnige uitzichten over zee en de rotsachtige omgeving op dit vulkaaneiland.  

Het zuidelijkste eiland van de Cycladen en wordt beschouwd als een wonder der natuur. Het eiland is namelijk ontstaan doordat er op de bodem van de zee een vulkaan uiteenspatte waarbij alleen de randen van de vulkaan boven het water uit bleven steken. Op een van deze randen van de vulkaan is Santorini gevestigd. In het westen van dit eiland rijzen steile rotswanden hoog op uit de zee en de overwegend witte bebouwing zorgt voor een oogverblindend contrast met het zwarte vulkaanlandschap.

De zonsondergang op Santorini wordt gezien als de mooiste van alle eilanden in de Cycladen en wordt vooral bekeken vanuit het hoofdstadje Thira. De meest geliefde zandstranden van Santorini vindt u aan de oostkant van dit eiland en zijn door de vulkanische oorsprong zwart. Uiteraard vindt u ook hier de azuurblauwe Egeïsche zee. De dorpjes die u hier vindt zijn vol vertier met talrijke restaurants, bars en discotheken. 

Uw selectie

Selectie leegmaken
Pagina 1 van 1