Duurzaam toerisme betekent dat wij als onderneming in het toerisme naast het streven naar winst en continuiteit rekening houden met de effecten van onze activiteiten op het milieu en de menselijke aspecten in breedste zin.

SolFly draagt verantwoordelijkheid voor de gevolgen die voortvloeien uit de beslissingen en handelingen op de leefgemeenschap waar onze reizigers zich bevinden.

Duurzaam toeristisch ondernemen (DTO) wordt ook sterk ondersteund door onze brancheorganisatie ANVR want wij in de reisbranche hebben allemaal de verantwoordelijkheid om de continuiteit te waarborgen.

Wij als SolFly houden bij het samenstellen van onze reizen rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur. Dit doen wij zodat de vakantie niet alleen nu bijzonder is maar dat het ook voor toekomstige generaties bereikbaar blijft om aantrekkelijke bestemmingen te blijven bezoeken.

Of het nu gaat om vakanties waarbij u geniet van ongerepte natuur, de lokale cultuur beleeft, nieuwe mensen ontmoet of een heerlijk lokaal gerecht proeft; samen werken we aan vakanties die zorgen voor betere plekken en mooie ervaringen. En daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkelingen op de bestemming. Voor u als reiziger, maar ook voor de mensen die op de vakantiebestemming wonen. 

SolFly is aangesloten bij branchevereniging ANVR en voldoet aan de ANVR-DTO verplichting.

Categorie: