Gran Canaria 

✔ Het populairste eiland van de Canarische eilanden
✔ Subtropisch klimaat, het hele jaar door heerlijk weer
✔ Combineer mooie stranden gemakkelijk met natuur en cultuur
✔ Geschikt voor alle soorten reizigers en ieder budget

Gran Canaria is het op één na grootste eiland van de Canarische eilanden. Door de zuidelijke ligging van dit heerlijke Spaanse eiland, profiteert u op uw vakantie op Gran Canaria van een zeer grote zonzekerheid gedurende het gehele jaar. Gran Canaria is niet voor niets zeer geliefd als vakantiebestemming en voor de oudere generatie als overwintervakantie. Het eiland beschikt over heerlijk lange zandstranden, leuke badplaatsen en een schitterend afwisselend achterland. Door deze diversiteit wordt uw vakantie op Gran Canaria gegarandeerd een succes!

 

Bekijk Gran Canaria

 

Gran Canaria Artwork

Tenerife

✔ Grootste eiland van de Canarische eilanden
✔ Authentieke dorpjes en vulkaan stranden
✔ Bezoek de El Teide vulkaan
✔ Spot walvissen en dolfijnen
 

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden en is gelegen voor de kust van Marokko. Dit prachtige vulkaaneiland heeft alle ingrediënten in huis voor een topvakantie. Met een vakantie op Tenerife ontdekt u vele leuke stadjes en mooie badplaatsen. U geniet van de rust en ontspanning, een prachtige natuur en een heerlijk klimaat. Met een vakantie op Tenerife heeft u het gevoel echt even weg te zijn van de dagelijkse sleur. Het eiland is groots en divers, het heeft meer te bieden dan alleen heerlijke strandvakanties. Bijvoorbeeld een bezoek aan de Pico del Teide mag niet ontbreken, met 3700m de hoogste berg van Spanje! Het gehele jaar door is het op Tenerife prachtig weer, ook daardoor is het ook in de winter een geliefde zonbestemming.

 

Bekijk Tenerife

 

Tenerife artwork

Fuerteventura 

✔  De mooiste stranden van de Canarische eilanden
✔  Perfecte strandvakantie voor de rustzoekers  
✔  Een walhalla voor surfers en andere watersporters
✔  Verken het eiland per (huur)auto

Fuerteventura behoort tot de Canarische eilanden en is tevens het één na grootste eiland. Het is een dunbevolkt eiland, en u zult zeker rust vinden op dit eiland. In tegenstelling tot de vulkanische landschappen op andere Canarische eilanden, staat Fuerteventura bekend om zijn prachtige woestijnlandschap met de mooiste stranden van de Canarische eilanden. Het gehele jaar door ligt de temperatuur hier boven de 20 graden, waardoor u zelfs in de winter kunt genieten van de Spaanse zon. Fuerteventura is ook een walhalla voor watersporters vanwege de harde wind die hier bijna altijd aanwezig is. Wanneer u geen watersporter bent, is snorkelen in dit prachtige water tevens een mogelijkheid. Verkent u graag het eiland zelf? Een auto huren is vrij makkelijk en de wegen zijn overal goed. Daarnaast kunt u makkelijk per boot een dagje het eiland Lanzarote bezoeken!

 

Bekijk Fuerteventura

 

Fuerteventura Artwork

Lanzarote 

✔ Een indrukwekkend vulkanisch landschap
✔ Unieke mix van zowel witte als zwarte stranden
✔ Schilderachtige dorpjes, groene heuvels en valleien
✔ Indrukwekkend National Park Timanfaye
 

Lanzarote is het meest oostelijk gelegen eiland van de Canarische Eilanden archipel. Vakantiegangers omschrijven Lanzarote als een betaalbaar Spaans eiland, dichtbij Nederland en met een heerlijk klimaat. Lanzarote is een echt vulkanisch eiland. Door de overblijfselen van diverse vulkaanuitbarstingen in het verleden gecombineerd met uitgestrekte stranden, heerlijke palmbomen en een divers landschap ontdekt u de verborgen plekjes tijdens uw vakantie op Lanzarote. Het vulkanisme heeft gezorgd voor prachtige ruines en rotsformaties over heel het eiland. Deze zijn te bewonderen in onder andere het beschermde nationale park Timanfaye. Dit Canarische eiland biedt voldoende afwisseling voor een zeer geslaagde vakantie op Lanzarote.

 

Bekijk Lanzarote

 

Lanzarote artwork