De Dinner Experience 

Laat je betoveren door 'Brooklyn Nights' op 11 november 2017!

Wentink Forno & Partners presenteert in samenwerking met SolFly (Vakanties) in Studio's Aalsmeer: Brooklyn Nights! Een wervelende avond vol top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u van volop show, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten. 

Brooklyn Nights staat garant voor een afwisselende avond uit met een uitstekend 4 gangen diner en onvervalst entertainment.
Na een ontvangst in de foyer of Pianobar (VIP) met een amuse en een aperitief begint om 18.45 uur de dinervoorstelling in het sfeervolle Big Apple restaurant van Studio's Aalsmeer. Geniet tijdens het 4 gangen diner van zorgvuldig geselecteerde wijnen, het entertainment tussen de tafels en tijdens ludieke momenten zelfs op een aantal tafels. 

Tijdsindeling:
17.45 uur  Ontvangst met aperitief en amuse
18.45 uur  4 gangen diner in het Big Apple Restaurant 
                  met regelmatig entertainment tussen de tafels
21.20 uur  Show in het Broadway theater (m.m.v. 50 medewerkers)
22.45 uur  After party 
23.45 uur  "Uitzwaai" Finale

Arrangement Lidl-Reizen 11 november 2017

Beleef Brooklyn Nights op de manier die past bij u en uw gezelschap. U kunt een keuze maken uit één van de 3 arrangementen die alle een avondvullend spektakel garanderen. Ieder arrangement bevat onderstaande elementen:

  • Amuse tijdens de ontvangst
  • Aperitief in Main Street of champagne in Pianobar (VIP)
  • 4 gangen diner in het Big Apple restaurant
  • Dranken nationaal assortiment (all-inclusive, tijdens de theatershow mogen er geen drankjes worden geserveerd)
  • Broadway Theaterspektakel
  • Afterparty met Grand Finale

Harlem - € 89,50 per persoon (normaal € 99,50)

Een volledige avond, middenin het spektakel? Dat garanderen we met het Harlem arrangement. Dit arrangement biedt u een zitplaats aan een gezellige tafel (2e rang) en een heerlijk Menu De Luxe.

          Bestel hier uw tickets

 

Manhattan - € 119,50 per persoon (normaal € 139,50)

Bent u op zoek naar nét dat beetje extra exclusiviteit, dan is het Manhattan arrangement een goede keuze. U heeft de beste zitplaatsen (1e rang) en een speciaal Superieur menu.

          Bestel hier uw tickets

 

Brooklyn (VIP) - € 159,50 per persoon (normaal € 179,50)

De ultieme VIP beleving voor u en uw gasten krijgt u met het Brooklyn arrangement. Wij reserveren voor u een speciale parkeerplaats op ons VIP dek en na een VIP ontvangst met champagne wordt u begeleid naar uw eigen private tafel. U geniet van het Superieur menu, gecombineerd met exclusieve wijnen. Binnen het Brooklyn arrangement bieden we extra: VIP parkeren, garderobe en ontvangst en uw eigen gastvrouw. Daarnaast krijgt u champagne bij ontvangst, een aperitief in de intieme Pianobar en u geniet van heerlijke exclusieve wijnen. U bent natuurlijk pas echt VIP met de VIP zitplaatsen die u worden toegewezen tijdens dit arrangement.

         Bestel hier uw tickets

 

Let op: de vermelde prijzen zijn exclusief de administratiekosten (circa € 1,50 per ticket)