Zonvakanties naar Griekenland, Portugal & Spanje!

Bij SolFly ontvang je via PV PostNL 8% korting op alle reizen van SolFly. Vertrek dagelijks naar de zon, boek nu en betaal geen boekingskosten bij SolFly.

SolFly biedt  vliegreizen naar 18 verschillende bestemmingen in Griekenland, Portugal en Spanje aan. SolFly selecteert zijn reizen op een aantal belangrijke criteria zoals kleinschalige en intieme accommodaties waar je nog persoonlijke service ervaart! Dat zijn en blijven de kernwaarden van SolFly.

SolFly biedt pakketreizen waarbij je als reiziger profiteert van een zorgeloze vakantie. Zowel de retourvlucht, de accommodatie en de transfer zijn inbegrepen.

Alle accommodaties van SolFly zijn persoonlijk bezocht en geselecteerd, dat is onze kwaliteitsgarantie!

Nieuw product: SolFly SMART

Flexibiliteit staat centraal bij dit product. Met SolFly SMART bepaal je zelf op welk tijdstip je wilt vertrekken naar jouw zonbestemming! SolFly SMART betekend flexibiliteit in: reisduur, airline keuze, vertrektijden en vertrekluchthaven. Je zult hier voornamelijk vliegen met lijndienstmaatschappijen waardoor je verzekerd bent van de scherpste tarieven

 

Door middel van de kortingscode ontvangen in de nieuwsbrief ontvang je bij het boeken van een vakantie 8% korting! Je verwerkt deze kortingscode aan het einde van het boekingsproces in de kassabon. Je dient hierbij in het opmerkingenveld het personeelsnummer te vermelden ter controle. Mocht je vragen hebben over deze actie dan kan je ten alle tijden contact met ons opnemen. 

 

Meer informatie en reserveren:

www.solfly.nl  * 0297-75 37 20