Informatie over SolFly
SolFly is een Nederlandse reisorganisatie die vliegvakanties verzorgt naar de Europese bestemmingen Spanje, de Canarische Eilanden, Portugal en onze nieuwe bestemming Turkije! Ieder jaar opnieuw doen wij ons uiterste best om de mooiste en populairste accommodaties te selecteren. Wij bezoeken een groot aantal van onze accommodaties zelf! Daarnaast staan productkennis, kleinschaligheid en goede service centraal. 

Waarom SolFly?
Wij bieden een ruim aanbod aan, dus voor ieder wat wils. Verder werken wij op iedere bestemming samen met een lokale agent en dit maakt ons anders dan de gewone touroperator! Op iedere bestemming hebben wij een aanspreekpunt en kunt u (indien nodig) een beroep op ons doen. Bovendien staat persoonlijke service in al onze accommodaties centraal en zult u in de kleinere SolFly accommodaties de eigenaren regelmatig zien rond lopen. Zo streven wij ernaar u te laten genieten van dat ultieme vakantiegevoel!

Wat krijg ik allemaal als klant?

  • De flexibiliteit in de keuze van uw reisduur, de luchtvaartmaatschappij, vertrektijden en luchthaven
  • De goedkoopste tarieven op dat moment
  • Een volledig pakketreis bestaande uit verblijf, vlucht en transfer (exclusief Parga, Lefkas en Naxos)
  • De mogelijkheid om een privé auto te huren
  • Gratis optie boeking plaatsen zodat u nog even bedenktijd heeft. (Alleen telefonisch mogelijk en vliegen met Transavia)
  • Lokale service ter plaatse

Hoe kan ik boeken?
U kunt heel gemakkelijk een boeking maken via de website. U zoekt een vakantie naar wens uit en wij regelen het verder! Aan het einde van het boekingsproces kunt u de unieke code toevoegen om de 8% korting op uw reis te verwerken. Vul ter controle ook uw personeelsnummer in bij het opmerkingenveld. De kortingscode staat vermeld in de KPN nieuwsbrief.

Mocht u toch nog vragen hebben of wilt u (gratis) telefonisch boeken? Wij helpen u graag!